+387 57 270-333

O nama

O nama

Dobrodošli u Hotel Sport Granzov Jahorina!

 

Hotel Sport Granzov se nalazi na Jahorini u njenom najatraktivnijem dijelu na 1540 m n/v. U neposrednoj je blizini ski staze i polaznih stanica šestosjeda i ski lifta ima idealne uslove za ski-in i ski-out. Hotel nudi sve usluge na jednom mjestu. Smještaj, restoran, ski servis i rental, ski škola, prodavnica ski opreme i ski bar.

Hotel raspolaže sa 7 moderno i komforno uređenih soba i 6 prostranih četverokrevetnih apartmana. Svaka soba i apartman imaju smart/lcd tv, besplatan wi fi…

U sklopu hotela je ski servis i ski rental koji nudi izbor najsavremenije i najmodernije opreme za skijanje i snowboard. Takođe u ski rentalu se može pronaći i oprema za nordijsko skijanje, krplje za hodanje, dječije sanke… Sve skije koje se iznajmljuju su servisirane, a pancerice dezinfikovane i osušene. Gosti hotela imaju 20% popusta na ski-rental kao i mjesto za čuvanje sopstvene ski opreme.

Gostima je na raspolaganju a la cart restoran koji nudi jela domaće i internacionalne kuhinje i ski bar (caffe) koji je idealan za Apres ski druženja ili za kratke skijaške predahe uz pizzu ili topli sendvič.

Unutar hotela je prodavnica Intersport Granzov, jedan od najpoznatijih lanaca prodavnica sportske opreme, koji nudi veliki izbor opreme za skijanje i snowboard kao i sve potrebne dodatke (kape, naočare, rukavice, kreme za sunčanje…) za boravak na snijegu, opremu za plivanje itd.