+387 57 270-333

Od ovog vikenda počinje panoramska vožnja

Panoramska vožnja šestosjedima Ogorjelica ili Poljice na Jahorini biće organizovana vikendom od 24. juna do 17. septembra, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.Žičare će raditi od 10.00 do 16.00 časova.

Iz Olimpijskog centra obavještavaju da je cijena vožnje za jedno lice sedam KM, te da je cijena korištenja žičare za dnevni “bajk pas” 15 KM, dok će za organizovane grupe od minimum 20 lica biti potrebno izdvojiti šest KM.

Cijena od šest KM za organizovane grupe biće odobrena uz spisak gostiju ovjeren od hotela, udruženja i sportskih klubova, a plaćanje je moguće obaviti u gotovini na “ski kasi” ili vaučerom hotela uz raniji dogovor Olimpijskim centrom.

U saopštenju se dodaje da je u slučaju potrebe za korištenjem žičare radnim danima potrebno pisanim putem najaviti grupu sedam dana prije dana korištenja.

“Svi posjetioci i ovog ljeta mogu uživati na olimpijskoj planini Jahorini i iskoristiti priliku da se upoznaju o ljetnim sadržajima planine, od kojih izdvajamo šetnje pješačkim stazama, brdski biciklizam, paragliding, vožnju kvadovima, a nezaobilazne su svakako kako gastro ponude tako i velnes programi jahorinskih hotela”, navode iz Olimpiskog centra.

Iz Olimpijskog centra napominju da će tokom ljeta na Jahorini biti organizovani tradicionalni sportski kampovi fudbala i košarke koji se održavaju na terenima ispred hotela “Bistrica”.

Deveti međunarodni fudbalski kamp “Crvene zvezde” biće organizovan od 15. do 22. jula, a 16. Međunarodni košarkaški kamp “Grave tri poena” od 2. do 9. jula.

Za ljubitelje “trejl” trčanja, trka Jahorina “Ultra trejl” biće organizovana 29. i 30. jula.

“Osim povoljnih cijena usluga boravka u našem hotelu `Bistrica` predlažemo vam i da uz panoramsku vožnju šestosjedom ili cjelodnevno korištenje bazena osjetite i ukuse naše kuhinje i sve to po cijeni od 17 KM, odnosno 15 KM”, navodi se u saopštenju.

Kategorije: Novosti