+387 57 270-333

Prezentovani ljetni sadržaji olimpijske Jahorine

Svjedoci smo globalnih klimatskih promjena i visokih temperatura koje nas očekuju i u narednom periodu, a to znači da Jahorina sa svojom bogatom ponudom nema alternativu i da predstavlja destinaciju broj 1 i u ljetnoj sezoni u našem regionu. Bila je to idealna prilika da se danas na Jahorini prezentuju ljetni sadržaji.

Organizatori promocije bili su Olimpijski centar Jahorina, Udruženje hotelijera i Turistička organizacija Istočno Sarajevo, a posjetioci su imali priliku da besplatno isprobaju mnogobrojne sadržaje.

Panoramska vožnja žičarom je sve atraktivnija tako da je u junu i julu ostvareno gotovo 2.000 vožnji sto je skoro za 50% više u odnosu na prethodne godine za pomenute mjesece.

Pored svježeg planinskog vazduha postoji mogućnost različitih aktivnosti i atraktivnosti od kojih se izdvajaju: šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bike-om (postoje nosači za bicikle na žičari), korišćenje tjubing staze koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica, korišćenje fudbalskog terena, te terena za košarku odbojku i rukomet, bazena, teretana, sauna, bilijara i stolova za stoni tenis.

Svakako značajna je odlična wellness i gastro ponuda u jahorinskim hotelima, vožnja kvadovima, vožnja e-bike-om, bike downhill, paraglajding, paintball te izleti do Sarajeva, Višegrada, Tare, Neretve, Pećine Orlovača…

U ljetnjem periodu popularno je i branje ljekovitog bilja, borovnica i gljiva.

Cijena korišćenja žičare za jednu vožnju je 7.00 KM po osobi, dok je cijena korištenja žičare za dnevni bike pass je 15.00 KM (5 vožnji samo za korisnike mountain bike).

Bicikla se mogu iznajmiti po cijenama od 5 KM za 1 sat, 8 KM za korištenje od 2 sata, 9 KM za 3 sata i 10 KM za cijeli dan.

Olimpijski centar i Hotel Bistrica svim posjetiocima nude: korišćenja bazena + ručak po cijeni od 15 KM, vožnju šestosjedom + ručak po cijeni od 17 KM.

Povoljne cijene hotela Bistrica (noćenje sa doručkom 49.00 KM) i sadržaji koje nudi hotel svakako su razlog da vikend i svoj odmor povjerite Jahorini.

Kategorije: Novosti